Tehnolog alimentar
Aeroportul Internațional Chișinău
№15203634, 3 martie 2025
Oraș:
Chișinău
Studii:
Superioare
Experiența de munca:
Cu experiență
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
Full-time
Ai experiență în industria alimentară și vrei să contribui la dezvoltarea unui meniu unic?
Atunci vrem să te avem în echipă!
Ce vei face?
elaborarea și optimizarea meniului – dezvoltarea unor rețete echilibrate, gustoase și profitabile;
asigurarea calității produselor – menținerea standardelor de prospețime, gust și siguranță alimentară;
instruirea echipei – formarea personalului în tehnici corecte de preparare și manipulare a produselor;
analiza și cost control – monitorizarea ingredientelor, reducerea pierderilor și creșterea eficienței;
respectarea normelor HACCP – implementarea și supervizarea procedurilor de igienă și siguranță alimentară.
Ce căutăm?
Studii în industria alimentară;
Experiență în dezvoltarea meniurilor pentru cafenele, patiserii sau restaurante;
Abilități de analiză a costurilor și optimizare a ingredientelor;
Pasiune pentru produse de patiserie și tendințele din HoReCa;
Abilități excelente de comunicare și coordonare a echipei.
Ce oferim?
Salariu competitiv + bonusuri de performanță.
Oportunități de dezvoltare și training-uri de specialitate.
Mediu de lucru dinamic și creativ.
Posibilitatea de a influența direct experiența clienților printr-un meniu de excepție.
Pentru a aplica la postul de muncă dorit, te rugăm să ne lași CV-ul tău la adresa de e-mail: angela.prodan@airport.md sau la nr. de telefon 069-907-217. Telefon: 069-907-217
Email: angela.prodan@airport.md
Atunci vrem să te avem în echipă!
Ce vei face?
elaborarea și optimizarea meniului – dezvoltarea unor rețete echilibrate, gustoase și profitabile;
asigurarea calității produselor – menținerea standardelor de prospețime, gust și siguranță alimentară;
instruirea echipei – formarea personalului în tehnici corecte de preparare și manipulare a produselor;
analiza și cost control – monitorizarea ingredientelor, reducerea pierderilor și creșterea eficienței;
respectarea normelor HACCP – implementarea și supervizarea procedurilor de igienă și siguranță alimentară.
Ce căutăm?
Studii în industria alimentară;
Experiență în dezvoltarea meniurilor pentru cafenele, patiserii sau restaurante;
Abilități de analiză a costurilor și optimizare a ingredientelor;
Pasiune pentru produse de patiserie și tendințele din HoReCa;
Abilități excelente de comunicare și coordonare a echipei.
Ce oferim?
Salariu competitiv + bonusuri de performanță.
Oportunități de dezvoltare și training-uri de specialitate.
Mediu de lucru dinamic și creativ.
Posibilitatea de a influența direct experiența clienților printr-un meniu de excepție.
Pentru a aplica la postul de muncă dorit, te rugăm să ne lași CV-ul tău la adresa de e-mail: angela.prodan@airport.md sau la nr. de telefon 069-907-217. Telefon: 069-907-217
Email: angela.prodan@airport.md
CV-ul a fost trimis cu succes! 🥳
Înregistrează-te acum, pentru a monitoriza statusul CV-ului tău!
Primit
și
Văzut